Vil du ringes op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vinduer og døre i Rødovre nær København

Vil du gerne give nyt liv til din bolig? Vil du spare penge på varmeregningen med nye og smarte vinduer og døre? Ved Snedker og tømrermester Peter Søborg A/S har vi erfaringen, og vi kan hjælpe dig med alt lige fra levering, montering og reparation.


​Fremstilling af vinduer og døre ved eget snedkeri

Dine vinduer og døre er med til at give et godt helhedsindtryk af din bolig, og de kan være med til at skabe harmoni og stil både ude og inde. Derfor kommer vi gerne med unikke dør- og vinduesløsninger til dig, der bliver lavet direkte på vores eget snedkeri.


​Levering og montering i hele København

Vi har med vores mange års erfaring opbygget nogle tætte samarbejdspartnere, og vi er derfor leveringsdygtige af stort set alle typer af døre og vinduer. Vi kan lave en komplet løsning for jer, hvor vi leverer, monterer og installerer de ønskede døre eller vinduer i hele din bolig. Vi kan også hjælpe med at montere vinduer, som du selv har købt.


​Uanset hvilken løsning du er interesseret i, så vil du altid blive mødt af en dygtig håndværker, der kommer med de nødvendige materialer og afleverer et færdigt resultat til den rette tid og rette pris.


​For at få mere information om vores arbejde kan du ringe til os på telefon 40 31 65 79 eller skrive til os her på siden eller på mail ps@petersoeborg.dk.

Døgnservice​

Vi har døgnservice. Du kan kontakte os døgnet rundt og få hjælp, hvis din dør eller vindue er blevet smadret pga. indbrud.​

Vi rykker ud med det samme!

Tlf.: 40 31 65 79

Inspiration​

Snedker og tømrermester Peter Søborg A/S

Damhus Boulevard 30, 2610 Rødovre

CVR: 66554317

Telefon: 40 31 65 79 / 44 94 62 50

Send e-mail