Gulvarbejde udføres

Som din foretrukne tømrer og snedker i omegnen af Rødovre og København har vi mange års erfaring inden for alle typer af gulvarbejde. Vi er eksperter i at arbejde med trægulve, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan lave gulvudskiftninger, og vi kan lægge helt nye gulve. Vi kan også hjælpe med behandlinger af dit nuværende gulv, så det igen bliver så godt som nyt. Uanset hvilken form for gulvarbejde du er interesseret i, så står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe med kort varsel.


​Professionelt gulvarbejde

Kvalitet og kundetilfredshed er nøgleordene når det kommer til vores gulvarbejde. Vi går meget op i altid at vælge materialer af den højeste kvalitet. For at opnå det bedst mulige resultat, udfører vi altid et grundigt og kvalitetsbevidst stykke arbejde.


​Nye gulve til drømmeboligen

Et nyt gulv kan være med til at danne et smukt og solidt helhedsindtryk af boligen. Der findes et hav af muligheder - specielt inden for trægulve kan du vælge mellem mange forskellige typer og modeller, som vi i gulvarbejde kan sørge for at lægge.


​For at få mere information om vores gulvarbejde kan du altid ringe til os på telefon 40 31 65 79 eller skrive til os på mail ps@petersoeborg.dk. Før du beslutter dig for, om vi skal være din leverandør af professionelt gulvarbejde, er vi naturligvis også altid villige til at give dig et gratis uforpligtende tilbud.

​​

Døgnservice​

Vi har døgnservice. Du kan kontakte os døgnet rundt og få hjælp, hvis din dør eller vindue er blevet smadret pga. indbrud.​

​​

Vi rykker ud med det samme!

​​

Tlf.: 40 31 65 79

Indhent tilbud​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrer- og snedkerarbejde, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Snedker og tømrermester Peter Søborg A/S

Damhus Boulevard 30

2610 Rødovre

​​

CVR: 66554317 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 94 62 50

✉ E-mail: ps@petersoeborg.dk

Garanti for godt håndværk

Find os