Tagrenovering for privat og erhverv

Ved din foretrukne tømrermester i Rødovre nær København hjælper vi dig gerne med en professionel tagrenovering. Vi har mange års erfaring med tagrenovering, og vi kan med kort varsel køre ud til opgaver i og omkring hele København.

Vores arbejde med tagrenoveringer

Vi foretager alle former for tagrenovering. Som udgangspunkt er ingen opgave hverken for stor eller for lille for os, og vi arbejder gerne for både private, erhverv og boligforeninger.

Vi arbejder med en mange forskellige former for tage, og vi kan derfor hjælpe dig med en tagrenovering, så det igen bliver så godt som nyt. Med vores tagrenovering kan vi også foretage tagudskiftninger, så du får et helt nyt og lækkert tag. Vi er specielt eksperter inden for udskiftning af tegl- og eternittage, men vi arbejder også med dekra tage og mange andre typer.

Vi skræddersyer gerne en løsning, der matcher dine ønsker og behov og som kan tilpasses til netop din bolig. I forbindelse med vores tagrenovering kan vi også hjælpe med at installere en ny kvist eller en tagaltan.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Du kan altid få meget mere information om vores tagrenoveringsarbejde, hvis du ringer til os på telefon 40 31 65 79, eller hvis du skriver en mail på ps@petersoeborg.dk. Vi giver gerne gratis rådgivning og gode tips, og vi kan også give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt - også før du overhovedet beslutter, om du vil benytte os til din næste tagrenovering.

Døgnservice​

Vi har døgnservice. Du kan kontakte os døgnet rundt og få hjælp, hvis din dør eller vindue er blevet smadret pga. indbrud.​

​​

Vi rykker ud med det samme!

​​

Tlf.: 40 31 65 79

Indhent tilbud​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrer- og snedkerarbejde, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Snedker og tømrermester Peter Søborg A/S

Damhus Boulevard 30

2610 Rødovre

​​

CVR: 66554317 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 94 62 50

✉ E-mail: ps@petersoeborg.dk

Garanti for godt håndværk

Find os