Lofter af høj kvalitet

Ved Snedker og tømrermester Peter Søborg A/S har vi mange års erfaring med lofter. Vores dygtige håndværkere samt vores valg af de bedste materialer er din garanti for at få et loft af den højeste kvalitet, når du vælger os til dit næste projekt.


​Vores arbejde med lofter

Vi kan hjælpe dig med at renovere dit loft, men vi kan også montere helt nye lofter. Vi tager både imod store og små opgaver, og vi arbejder gerne med lofter for både private, erhverv og boligforeninger.

Som udgangspunkt kan vi arbejde med alle former for materialer, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, så du kan altid kontakte os. Vi monterer både i nye og ældre boliger, og vi kører gerne ud til reparation og montering af lofter i Rødovre og omegn - herunder i hele København.

Vi kan hjælpe med at vælge de rette materialer, så du får et smukt og stærkt loft, der også holder godt på varmen og derfor sparer dig for mange penge. De materialer vi oftest arbejder med er gips, trælister og brædder, pudsede lofter samt lofter af lyddæmpede plader af træbeton eller presset mineraluld.

Få et godt tilbud på dit nye loft

Selvom du endnu ikke har besluttet dig for, om du vil benytte os som din foretrukne tømrer og snedker, så er vi altid villige til at give dig et uforpligtende tilbud på dit drømmeprojekt. Du kan ringe til os på telefon 40 31 65 79 eller skrive en mail ps@petersoeborg.dk, så giver vi dig gerne gode råd og et godt tilbud.

Døgnservice​

Vi har døgnservice. Du kan kontakte os døgnet rundt og få hjælp, hvis din dør eller vindue er blevet smadret pga. indbrud.​

​​

Vi rykker ud med det samme!

​​

Tlf.: 40 31 65 79

Indhent tilbud​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrer- og snedkerarbejde, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Snedker og tømrermester Peter Søborg A/S

Damhus Boulevard 30

2610 Rødovre

​​

CVR: 66554317 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 94 62 50

✉ E-mail: ps@petersoeborg.dk

Garanti for godt håndværk

Find os