Tømrer Peter Søborg

Velkommen til din foretrukne tømrer i Rødovre. Vi er et tømrer- og snedkerfirma, der leverer kvalitetsløsninger for både private, erhverv og boligforeninger i og omkring København.


​Hvem er din tømrer?

Som navnet antyder styres firmaet primært af tømrermester Peter Søborg, men vi beskæftiger en række dygtige håndværkere i alderen fra 17-65 år. Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der altid vægter god service og et færdigt resultat af høj kvalitet over alt andet.

For os er kunden altid i centrum, derfor starter vi altid vores arbejde med en god dialog, så vi kan matche dine specifikke ønsker og krav med vores ekspertiser.

Hvilke former for tømrerarbejde udfører vi?

Som udgangspunkt udfører vi mere eller mindre alt inden for både tømrer- og snedkerbranchen. Vi har mange års erfaring som tømrer og snedker, og vi har dygtige medarbejdere, der hver har sine specialer. Dette betyder, at vi med kort varsel kan køre ud til alle mulige opgaver i og omkring København.

Vi tager både imod store og små opgaver, og vi hjælper både med enkelte, mindre reparationer og større byggeprojekter. Vi kan blandt andet levere en lang række materialer, men vi kan også lave en komplet løsning, hvor vi sælger, leverer og monterer alt inden for tømrerbranchen.

For at høre meget mere om vores arbejde som din tømrer kan du altid nå os på telefon 40 31 65 79 eller på mail ps@petersoeborg.dk. Når du kontakter os, giver vi dig gerne mere information eller et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Døgnservice​

Vi har døgnservice. Du kan kontakte os døgnet rundt og få hjælp, hvis din dør eller vindue er blevet smadret pga. indbrud.​

​​

Vi rykker ud med det samme!

​​

Tlf.: 40 31 65 79

Indhent tilbud​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrer- og snedkerarbejde, så udfyld formularen og vi vil kontakte dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Snedker og tømrermester Peter Søborg A/S

Damhus Boulevard 30

2610 Rødovre

​​

CVR: 66554317 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 94 62 50

✉ E-mail: ps@petersoeborg.dk

Garanti for godt håndværk

Find os